De Juwelier Lichtenvoorde
Markt 9-F
7131 DG Lichtenvoorde
t.  0544 370532
e.  Stuur een e-mail
  Wij zijn per heden gesloten. Team De Juwelier Lichtenvoorde

De Juwelier

Welkom bij de Juwelier,

In het gezellige centrum van Lichtenvoorde is de moderne en ruime juwelier gevestigd. U vindt hier niet alleen de mooiste sieraden collectie maar ook een breed scala aan horloges en aanverwante artikelen. Zoekt u iets speciaals en tijdloos kom dan eens een kijkje nemen bij de Juwelier in Lichtenvoorde. Ook voor vrijblijvend advies bent u hier aan het juiste adres.

Als klant wilt u graag gehoord worden, zeker als het gaat om persoonlijke smaak, en dat begrijpen wij. Daarnaast is betaalbaarheid en een gezellige sfeer een belangrijke factor. Geheel vrijblijvend staat het team de Juwelier voor u klaar om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

Onze collectie:

Onze collectie sieraden en horloges worden met veel zorg uitgezocht waarbij we constant op zoek zijn naar zeer mooie en betaalbare artikelen. Verschillende fijn afgewerkte sieraden van strak tot romantisch zorgen ervoor dat wij met trots onze collectie aan u kunnen presenteren. Wij hechten zeer veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Het vinden van het passende sieraad speciaal voor u is dan ook een uitdaging die team de Juwelier graag aangaat. Liever een kwalitatief uitstekend horloge, geheel naar uw smaak en budget? Bezoek onze winkel en bekijk ons ruime assortiment aan horloges.

Uw reparaties en ons atelier :

  Goud en zilver:

  Onze eigen goudsmid staat garant voor een vakkundige service op het gebied van reparaties. Elke reparatie aan uw gouden of zilveren sieraad wordt zorgvuldig onder handen genomen in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij u een snelle afwikkeling en uitvoering bieden.

  Horloges en klokken:

  Wij repareren horloges, en vervangen lege batterijen terwijl u wacht.

  Uw persoonlijke sieraad:

  Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw persoonlijke smaak te vertalen naar uw eigen ontworpen sieraad. Samen met onze goudsmid kunt u een breed scala aan mogelijkheden bespreken dat binnen uw budget valt. Een persoonlijk en deskundig advies van onze goudsmid in een sfeervolle en rustige ambiance staan bij ons voorop. Vertrouw op uw en onze creativiteit.

  Gedenksieraad:

  Heeft u een dierbaar persoon verloren en wilt u hem of haar bij u dragen. U kunt een bestaand sieraad laten vermaken of u laat een uniek nieuw sieraad maken. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Taxaties en inruilen:

Mocht u oude gouden sieraden hebben die u niet meer draagt of stuk zijn, dan geven wij u ook de mogelijkheid om deze te vermaken naar uw wensen. Wij verrichten alle taxaties op het gebied van goud, zilver en edelstenen.

Instore webshop:

Sinds begin maart introduceren wij onze instore webshop. U kunt hier vrijblijvend zelfstandig gebruik van maken en onze uitgebreide collectie bekijken. Ook wanneer wij u persoonlijk mogen adviseren nodigen wij u uit om plaats te nemen in onze instore webshop zodat u verzekerd bent van het sieraad of horloge dat geheel bij u past.

Jongeren:

Jongeren, ook zeker aan jullie interesse en budget wordt gedacht. Wij zijn op de hoogte van de trend voor aankomende zomer, en ook jullie kunnen gebruik maken van onze instore webshop. Heb je iets gezien wat je helemaal te gek vindt, schuif dan aan in onze instore webshop en shop je favoriete sieraad of horloge en laat je zien!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van praktische informatie en onze maandelijkse acties.

Uw adres van vertrouwen vindt u bij de Juwelier Lichtenvoorde.

Met vriendelijke groet,

Andrea, Michelle, Louise en Kathy, team de Juwelier.
Naar boven
Ontwerp website: ebbers media. contact    sitemap